+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Mezinárodní centrum duchovní obnovy Отзывы

рейтинг отеля

86%
Очень хороший

by 23 reviews

  • Персонал

    92%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    87%
  • Комфорт

    78%
  • Соотношение цена / качество

    80%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья со взрослыми детьми
  • Семья с маленькими детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 1.9.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ladislav Seidl

Пожилые пары, 27.8.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Dobry

одинокий путешественник, 11.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

René Tauber

одинокий путешественник, 21.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 18.6.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Vstřícný, ochotný a milý personál - děvčata na recepci.

  • Atmosféra kláštera velmi příjemná, jen škoda, že je slyšet přes stěny každé slovo, a taky každý nášlap v pokoji nad :-(

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Josef

одинокий путешественник, 13.6.2017

Nová Paka Česká republika

  • Overall rating
93 %
  • Pořádek,čistota,klid.

  • Cena.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Ivan

Пожилые пары, 25.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ludmila Svatková

Группы друзей, 21.5.2017

Sezimovo Ústí Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Místo má úžasnou atmosféru.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 2.1.2017

Deutsch

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Hana

одинокий путешественник, 16.9.2016

Liberec Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Místo - velice pěkné místo k podnikání výletů. Pěkně zrekonstruovaný areál. Čisto. Celkem přívětivý personál.

  • Velké zklamání........Ani nevím, kde začít, protože nedostatků bylo bohužel mnoho :-(...... Pobyt v hotelu jsem zakoupila pro svoji matku a její kamarádku (66-leté seniorky) jako dárek. Předem jsem zaplatila 3 noci s polopenzí ve dvoulůžkovém pokoji s přistýlkou s požadavkem, aby nebyly ubytovány v podkroví, ale ve spodním patře. Vše mi bylo písemně potvrzeno v rezervačním poukaze. Při příjezdu bylo na recepci požadováno zaplacení polopenze, což tedy ženy odmítly, že mají zaplaceno předem. Pokoj dostaly samozřejmě v podkroví, ačkoliv se ohradily, že mají být ubytovány v nižším patře - bylo jim sděleno, že je obsazeno a pokoj dole není. V podkroví vedro jako v pekle a malé okno umístěno nad psacím stolem tak, aby ho mohly otevřít, musely vylézt na psací stůl. Aby bylo možno v pokoji vůbec být, musely mít otevřeno na chodbu a dělat průvan. Pokojíček maličkatý, sotva se dalo v něm otočit - budiž - je to bývalý klášter - komůrky byly asi malé, ale přistýlka by se tam určitě nevešla. Jídlo - první večer chuťové dobré (pouze hlavní chod, polévka se nepodávala) - kuřecí kapsa + brambory. V restauraci všeho všudy 8 osob, na zahradě cca 15 osob na nějaké akci. Druhý den snídaně - skromnější, budiž. Ovšem nápoje pouze 2 džbány džusu pro cca 15 osob a byly doplněny pouze 1x, když byl personál požádán. Byla jsem samozřejmě rozčilená a tak jsem se vydala vše zkontrolovat. Přijela jsem v podvečer s dcerou a šly jsme i na večeři do hotelové restaurace. Seniorky vůbec nevěděly, co dostanou k večeři v rámci polopenze (čekala bych, že se jich u snídaně zeptají, resp.nabídnou, co by mohly večer dostat). Já s dcerou jsme si objednaly z jídelního lístku (salát ceasar a kuřecí nugety s coleslawem). V restauraci byly kromě nás pouze 2 osoby, takže nevím, kde byly všichni ti lidé, co obsadili celý hotel, že naše seniorky nemohly dostat pokoj v spodním patře. Na parkovišti všeho všudy 5 aut. Ale zpět k jídlu - naše jídlo bylo moc dobré v cenové relaci cca 90-120 kč. Čerstvé, super. Ale jídlo v rámci polopenze - katastrofa - těstoviny se smetanovou omačkou a houbami - gramáž tak hodna dětské porce a chuťově hrůza - hořké houby,brrr..... Prostě špatné - dělalo to na mě dojem, že co zbylo, tak to jim dali. Nepochopím jednu věc, jestliže je večeře v hodnotě 100 kč, proč hostům neřeknou, ať si vyberou z lístku jídlo v této hodnotě a případný rozdíl doplatí? Já houby moc nejím a třeba toto jídlo bych si vůbec neobjednala. Vyjednala jsem tedy, že poslední večer si vyberou z lístku na co mají chuť a rozdíl si doplatí. S tím nebyl vůbec problém - paní na recepci našemu požadavku bez problému vyhověla....... Navštívili jsem i pokojíček v podroví a v 19 hodin v něm opravdu bylo vedrou k padnutí..... Úroveň snídaně od prvního dne bohužel postupně také upadala..... Ovšem korunu všemu nasadil poslední den, když se šly ženy odubytovat, tak na nich bylo požadováno, aby zaplatili celou částku za pobyt!!!!! Tedy to, co jsem zaplatila řádně předem. Že to tam nemají apod. Tak to mě teda opravdu dostalo...........Opět předložily ubytovací poukaz a když si paní recepční poukaz okopírovala, tak byly tedy "propuštěny"......... Takto jsem si teda skutečně svůj dárek nepředstavovala.....Jsem zklamaná a mrzí mě, že tak pěkné místo nemohu nikomu doporučit. Uvažovala jsem, že hotel doporučím větší skupince svých přátel z Německa, ale rozhodně nebudu riskovat......... Myslím, že každý host si zaslouží svou pozornost a měl by se mu personál věnovat, tak jak je to běžné v zahraničí.......tady to je pravěk.....

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Roll Bohuslav

Группы друзей, 13.8.2016

Chomutov Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • ochotný personál Doporučuji i svým známým.

  • Bohužel restaurační personál je nekvalifikovaný, i když je jim nutno přiznat snahu. Jídlo - filet z pstruha - byl z polotovaru a tedy i s kostmi, což by přípravě z celého pstruha v kuchyni jistě bylo perfektní. Jako pracovník v učňovském školství vím,, že je problém sehnat kvalifikovanou sílu kuchař a číšník, servírka.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Группы друзей, 31.7.2016

Německo

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Bičíková Marie

Пожилые пары, 3.1.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vážení přátelé, dovoluji si vám poděkovat za skvělý pobyt. Nejvíce jsem oceňovali laskavost a vstřícnost personálu, čistotu a dále tolik potřebný klid.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.1.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 1.1.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Březinová Jana

Пожилые пары, 24.8.2015

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Bydlení v MCDO hodnotíme velmi kladně, příště bychom ale nechtěli bydlet v mansardovém pokoji (těžký půdní vzduch, na štěstí náš týden nebyl extrémně horký, pak by se tam snad ani bydlet nedalo). Oproti našemu pobytu před 2 lety se velmi zlepšily služby a hlavně hotelová kuchyně, škoda ale, že nemá stravování ve vašem zařízení nějakou reklamu v Hejnicích a turisticky atraktivních místech! Určitě by našlo své vděčné strávníky! I pobyt u vás je většině příznivců Jizerských hor skrytý a nikdy o MCDO neslyšeli. Škoda pro ně i pro vás!!! Jsme vaši velcí příznivci, pobyt u vás je pro nás vždy úžasný (klášter má neuvěřitelný genius loci) a zase rádi přijedeme. Jana a Josef Březinovi

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Ondřej

Молодая пара, 29.12.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 10.8.2014

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Výhodou je krásné prostředí, kterého se má návštěvník aspon na čas stát součástí děkujeme

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jiří Kolář

Пожилые пары, 7.6.2014

Čeština

  • Overall rating
54 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
3

Jecha Petr

одинокий путешественник, 25.5.2014

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • nově zbudované prostředí

  • slabé stěny - hluky z okolních pokojů nekonala se mše svatá v sousední bazilice

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.